/
La Pasta di Camerino
U zaleđu regije Marke, blagi povetarac Jadranskog mora sklapa se sa čistim vazduhom i pravim tlom planine Sibilini. Ovde se pravi La Pasta di Camerino, gruba i porozna kao domaća testenina, proizvedena sa ljubavlju uz dužno poštovanje najfinijih metoda izrade.

La Pasta di Camerino svoje ime duguje gradu u kojem živi i radi porodica koja je vlasnik i upravlja kompanijom, porodica Maccari.
Odnosi se na drevnu tradiciju tipičnu za ove oblasti: umetnost pravljenja testenina kod kuće.

La Pasta di Camerino se izdvaja po vrhunskom kvalitetu svoih proizvoda, kako zbog pažljivog odabira sastojaka italijanskog porekla, tako i zbog jedinstvene metode obrade, inspirisane tradicijom: sporo trostruko gnječenje, izvlačenje bronze i veoma spor proces sušenja u niskim temperaturama. Samo ovako pravljena testenina može da oživi sećanje na to šta su autentični, domaći proizvodi i zadovoljstvo zajedničkih porodičnih trenutaka.
O brendu LA PASTA DI CAMERINO
Gde pronaći naše proizvode?
Online prodavnice za kupovinu 24/7
Key Accounts:
E-COMMERCE:
DIRECT ON TRADE:
WHOLESALERS:
Naši partneri:
Ukoliko ste zainteresovani za naš asoritiman proizvoda, budite slobodni da nas kontaktirate.